söndag och schizoväder

det var ett tag sedan jag skrev något här och det har ju sina förklaringar. har bland annat inte vart så sugen på att blogga. sitter vid min pojkväns dator så kan tyvärr inte lägga upp några roliga bilder.

så var är vi nu i livet? jag tror faktiskt att jag äntligen kommit på vad jag vill göra. har funderat på det ett bra tag men bestämde mig inte förrän för några dagar sedan när jag hittade en passande utbildning.
tänker nämligen satsa på att bli reseledare nästa vår då jag kommer vara på utbildning från februari till maj i barcelona/costa brava. efter den korta men förhoppningsvis underbara utbildningen återvänder jag troligen hem och söker eller blir erbjuden jobb, jobbar lite under sommaren och högsäsongen för att kanske hoppa på nästa utbildning som är här hemma i 2 år för att uppgradera mig. men vi får se vad som händer på vägen, bra att ha en översikt iallafall. känns bara så jävla skönt att ha något på gång, en stor sak dessutom. en grejj som jag är övertygad om kommer passa mig till 100 %. och jag vet att jag kommer gå in för det till 110 % och jag tänker ha så jävla roligt på vägen.

så nu ska hösten spenderas med en himla massa jobb så jag kan bekosta hela kalaset utan alltför mycket lån och såklart en massa kvalitetstid med min pojkvän. så jag ser fram emot hösten för första gången på flera år :)

all for now, pussenhey

new york minute rap style


RSS 2.0