måndag

sthlm.sol.vaxholm.jordgubbar.värme.kungsholmen.råa korvar.shopping.ännu mera sol.vätskebrist.fika.grillkväll.brüno.ännu mer shopping.pank.längtan.smärta i fötterna.blåbär.besök.nya fina kläder.saknad.solbrillor.lilla my-frisyr.slappande.godis.30 kvadrat.laptop.promenader.svett.trötthet.buss i 6 timmar.underbart.men nu vill jag hem till kära västkusten!

jättesen måndag, mycket tidig söndag

egentligen borde jag ligga och sova nu så jag inte vaknar 13 imon som jag gjorde idag. hela dagen har varit som bortblåst. sitter bara och väntar på fredagen för då kommer nämligen pengarna och förhoppningsvis en tripp till Sthlm och syster tillsammans med brorsan.
kvällen har spenderats med mycket musik. gammalt som nytt. lyssnade även på min polska morbrors nyutsläppta CD med massa dragspelsmusik. min morbror är nämligen känd musiker nere i Polen och har alltså släppt en CD där han spelar tillsammans med 5 andra dragspelare och det lät gött. en del låtar kände man igen och andra var nya.
fick ett samtal från baby och han lät så nedstämd. förstår att det måste kännas ensamt i stora lägenheten + att jag nu ska vara borta lite längre än det var tänkt men det går fort. mest av allt skulle jag vilja ta tåget hem för en stund och bara ligga och kramas och lukta honom i nacken. men det kommer.

sitter och funderar såklart. funderar på den här platsen. här vid datorn satt jag två år av mitt liv och "gjorde läxorna" och "spelade piano" fastän sanningen var att jag satt och surfade och chattade med massa klasskompisar och övriga lika olydiga vänner. lyssnade på massa musik, mest sorgsen och vemodig för det var den sinnesstämningen jag hade då. jag grät och skrattade om vartannat eller bara funderade precis som jag gör nu. kom att tänka på detta bara för att en obehaglig känsla, en déja-vu, slog mig innan. thank god att den tiden är över.

bruce's låt sandy strömmar ur mobilhögtalarna. det känns gött. börjar få liite ont i rumpan och ögonen längtar efter att få blunda och stanna så några timmar. har varit här i en dag och är redan uttråkad. inte så många man umgås med här nere längre och de få man umgås med har inte semester. lyckat. vädret suger och jag inte heller sola. inga pengar har jag. men det är skönt att bara koppla av från stressen också såklart.

nåja, dags att stänga ner för ikväll. sov så gott.

söndag

flytten avklarad äntligen men känns inte riktigt som hemma ännu. jobbar mest och när man väl kommer hem har man fortfarande inget internet trots att man ringt Com Hem och ingen tv för vi har fortfarande ingen antennsladd. Väggarna är inte de bästa och toaletten var skitig när vi väl kom dit. det blir lite extrajobb med läggan alltså.
annars har man hunnit med en misslyckad inflyttningsfest (hos en kompis), lite onödigt supande och lite afterwork med syrran och några bekanta i fredags. har absolut ingen lust att festa längre. tål knappt alkohol och blir bara lodiga. känns så jävla onödigt. tror jag är trött på det helt enkelt. behöver en paus. har festat nästan konstant sen jag var 16 och i början av Göteborgstiden var jag nästan full varje dag. lite alkoholistvarning. thank god att jag hittat en kille som fått ner mig på jorden lite.

nästa helg kommer J hit och jag längtar som en liten idiot. vill att hon ska komma nu!!! hoppas vi kan gå till Liseberg och bara ha kul. så vi är här fredag till söndag och då åker jag med henne hem till Atorp. stannar i en hel vecka om jag står ut. ska bli skönt med semester. ska bara jobba 4 dagar till först.

är ute i landvetter nu. lugnt och skönt. vi funderar på att grilla lite ikväll. ska bli något gott kött och potatisgratäng. vi har nämligen hela huset för oss själva tills tisdag :)
hoppas syrran hör av sig snart så jag kan visa henne lägenheten. även om det inte är så mkt att visa ännu.

pusspuss

RSS 2.0